Ravinuoret

Ponikerhot Teivossa tiistaina 6.9.2016 alkaenponiravilogo

 

Raviurheilun nuorisotoiminnan parissa lapsilla ja nuorilla on mahdollisuus tutustua lajiin, oppia sen alkeita ja harrastaa ohjatusti ja turvallisesti. Samalla he oppivat vastuullisuutta sekä hevosen hyvinvoinnista huolehtimista. Poniraviurheilu on osa raviurheilun nuorisotoimintaa.

 

Syyskuussa 2016 Teivossa starttaavat ponikerhot. Kerhot kokoontuvat Teivossa aina ravitiistaisin. Ikäraja ponikerhoon on 5v. Ilmoittautumisajan päätyttyä lapset jaetaan kahteen ryhmään iän ja kokemuksen perusteella.

Kerhossa tutustumme poneihin ja harjoittelemme niiden hoitoa ja käsittelyä. Opiskelemme asioita myös teoriassa leikin, askartelun ja erilaisen materiaalin avulla Teivon toimiston tiloissa. Tallilla opit harjaamaan ponin ja harjoittelemme ponin talutusta. Tutustumme erilaisiin varusteisiin ja opit erottamaan hevosten rodut ja värit. Tietojen ja taitojen kartuttua opettelemme valjastamaan ponin ja ohjastamaan ponia kärryiltä.

Raviratojen nuorisokerhoilla ja Suomen Poniraviyhdistyksellä on yhteisjäsenyys. Liittymällä paikallisen nuorisokerhon jäseneksi, olet mukana myös valtakunnallisessa nuorisotoiminnassa sekä poniraviurheilussa.

Kerhomaksu 5€ / kerta / lapsi

Lisätietoa raviurheilun nuorisotoiminnasta www.hippos.fi/nuoriso

Ilmoittautumiset 2.9.2016 mennessä teivo@teivo.fi tai 03 3154 8314