RAVINUORET

Teivon neljännet poniravit

Yli sata ponia valtaa Teivon kaviouran lauantaina 9.5. klo 12 alkavissa poniraveissa. Poniravit Teivon keväässä tai kesässä ovat jo perinne Teivon ravikeskuksessa. Teivon Ravinuoret vastaavat järjestelyistä jo neljättä kertaa. Tilaisuuden juontaa hevos- ja mäkimiehen roolit onnistuneesti yhdistänyt Toni Nieminen. Myös poniraveihin on Teivon tiistairavien tapaan vapaa sisäänpääsy.

”Poniraveissa riittää ohjelma koko perheelle. Kilpalähtöjen lisäksi on luvassa ratsastuskisa keppihevosilla, piirustuskilpailu katuliiduilla sekä tietenkin arpajaiset ja ongintaa, luettelee ohjelmaa poniravien järjestelypäällikkö”, Teivon nuorisosvastaava Nina Malmberg-Salonen.

”Luonnollisesti meillä on ohjelmassa poniratsastusta ja poniajelua, jotta kaikilla on mahdollisuus päästä aidon, elävän ponin selkään tai kyytiin. Laaksolan Ratsutilan poniagilytynäytös tuo tuulahduksen paremmin koiramaailmasta, eikä kannata missata myöskään Amerikan minihevosten esitystä”, jatkaa Nina poniravien ohjelman esittelyä.

Poniravit ovat joka vuonna olleet suosittu koko perheen tapahtuma ja paikalla on käynyt jopa 3000 ihmistä.

”Tänä vuonna poniravien yleisömenestys on taas taattu. Sen takaa samaan aikaan järjestettävät Nanson markkinat Teivon isossa totohallissa. Ne avaavat ovensa jo klo 9.30, ja poniravien alkaessa on paikan päällä oletettavasti 4.000-5.000 ihmistä”, uskoo Teivon toimitusjohtaja Matti Mahlamäki.

Poniravien mainoksen löydät täältä.

Poniravien tapahtuma-aikataulun, verryttelyajat ja poisjäännit löydät lähempänä ajankohtaa tästä linkistä.

Poniraveista lähetetään tuttuun tapaan myös suoraa ilmaista nettikuvaa Teivon Mediasivuilla osoitteessa mediasivut.teivo.fi

Lisätietoja:
Nina Malmberg-Salonen
Teivon Ravinuorten nuorisovastaava, puh. 050-534 9866,
s-posti ravinuoret@teivonravit.fi