Teivon Raviliiga

Teivon Raviliiga !

Raviliiga 2017 -projekti toimii Tampereen Teivossa kahden jääkiekkojoukkueen voimin. Paikalliskamppailua näemme siis Hakametsän lisäksi Teivon kaviouralla, kun joukkueiden omat ravihevoset ottavat mittaa toisistaan. Tampereen Ravirata Oy lahjoitti osuuden Raviliiga Tapparan ravihevosesta Kaupunkilehti Tamperelaiselle sekä Raviliiga Ilveksen osuuskirjan puolestaan FUN Radiolle Kiekko jäähän -ravien yhteydessä tiistaina 5.9. Osuuksia lahjoittamassa olivat Raviliiga hevosten kummipelaajat, Ilveksestä Eemeli Suomi ja Juuso Pulli sekä Tapparasta Jan-Mikael Järvinen ja Aleksi Salonen.

 

Mikä ihmeen Raviliiga!
Vuoden 2017 Raviliigassa jääkiekko ja ravit lyövät kättä päälle. Liigajoukkueet ja raviradat ympäri Suomen muodostavat raviliigan ja hankkivat kimppaomisteisia ravurihevosia, joiden osuudet myydään lätkä- ja ravifaneille. Mukana on kaksitoista liigajoukkuetta ja yksitoista ravirataa.

 

Raviliigahevoset
Raviliigojen kimppahevoset hankitaan puolitoistavuotiaina hevoshuutokaupasta syksyllä 15.9.2017 ja niiden omistaminen päättyy vuoden 2020 lopussa. Pääset reilun kolmen vuoden aikana seuraamaan lämminveristen ravihevosten uraa ja kehitystä huippu-urheilijoiksi.

 

Taustalla osaavat tiimit
Jokaisella raviliigahevosella on oma ammattiravivalmentaja ja osaava tiimi tukenaan. Raviiliigojen vetäjät tiedottavat aktiivisesti hevosen kuulumisista omistajilleen. Hevosista tai raveista sinun ei tarvitse tietää mitään. Matkan varrella oppii!

Omistaminen kimpassa on cool
Omistamisen lisäksi voittaminen kimpassa on monikertainen ilo! Raviliigat ja hevoset kilpailevat myös keskenään. Eniten palkintorahoja projektin aikana tienanneen ravurin omistava Raviliiga-joukkue palkitaan Ravigaalassa 2020.

 

Ravit & lätkä –yhteisön jäsenenä
Liittymällä oman suosikkijoukkueesi raviliigaan pääset osaksi ravit & lätkä -yhteisöä ja kokemaan mieleenpainuvia ravielämyksiä lätkämausteilla. Radat ja liigajoukkueet tulevat järjestämään erilaisia tapahtumia, joihin sinulla on aitiopaikka varattuna.

 

Kuinka toimin, että pääsen mukaan?
Lunasta oma osuutesi verkkokaupasta osoitteesta www.raviliiga.fi. Osuuden hinta on 100 euroa eikä mitään muita kuluja. Tutustu ennen ostoa verkkokaupassa Raviliigan sääntöihin.